Ronaldos lagkamrat: "Alltid glad i landslaget"

Cristiano Ronaldo, 37, är missnöjd över det mesta i klubblaget. Annat är läget i det portugisiska landslaget. –Det är alltid ett nöje för honom att vara här, säger lagkamraten João Mário, 29.

Cristiano Ronaldo är alltid glad i landslaget, säger lagkamraten João Mário.

Cristiano Ronaldo är alltid glad i landslaget, säger lagkamraten João Mário.

Foto: Armando Franca/AP/TT

Fotboll2022-11-15 15:01

Efter den omtalade intervjun i talkshowen "Piers Morgan Uncensored", där Ronaldo bland annat anser sig förrådd av Manchester United och där han berättar att han inte har någon respekt för tränaren Erik ten Hag eftersom att ten Hag inte har någon respekt för honom, befinner sig nu Ronaldo tillsammans med det portugisiska landslaget inför VM i Qatar.

– Han är alltid glad när han är i landslaget, säger lagkamraten Mário, till vardags i Benfica, efter att Portugal tränat i Lissabon inför mästerskapet.

– Det är alltid ett nöje för honom att vara här och han är fullt fokuserad på landslaget. Jag ser inga problem med tajmingen (för intervjun) för alla pratar alltid om Cristiano.

I ett inlägg på Instagram, tillsammans med en bild av sig själv och portugisiska lagkamrater, skrev Ronaldo följande i måndags:

"Totalt fokuserade på landslagets arbete. En enad grupp mot ett enda mål: att uppfylla alla portugisers dröm."

På måndagen kommenterade även United intervjun på sin hemsida:

"Vårt fokus är fortsatt på förberedelser inför den andra delen av säsongen samt att fortsätta bygga tron och samhörigheten mellan spelarna, managern, personalen och fansen. Klubben kommer att överväga en respons när all fakta ligger på bordet."

Portugal ställs mot Ghana, Uruguay och Sydkorea i sin VM-grupp.

VM i Qatar börjar på söndag.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!