Rutinerade spelaren kan lämna Boston

BK Boston laddar för att spela division fem kommande säsong. Men man kanske får göra det utan den viktige mittfältaren Roberto "Rory" Barraza, som funderar på att avsluta fotbollskarriären.

Boston kan tappa den rutinerade spelaren.

Boston kan tappa den rutinerade spelaren.

Foto: TT

Fotboll2019-11-03 14:11

"Rory" Barraza stod för en fin säsong i BK Boston under säsongen som gick och var bidragande till att laget lyckades vinna division sex och ta steget upp till femman. Men nu kan mittfältaren vara förlorad för Boston. Det lutar åt att Barraza lägger fotbollskorna på hyllan.
– Jag opererade knät för några år sedan och känner av det lite fortfarande. Sedan så finns det mycket annat man gör och vill göra istället för att ta fotbollen på allvar. Men som det känns just nu så kommer jag att lägga av med fotbollen, säger Barraza och fortsätter:
– Det var lite av känslan i år också under säsongen, att jag funderade på om jag skulle lägga av, men jag har ändå varit med och spelat hyfsat i alla fall. Man vill ändå ge sig själv och laget man spelar i en chans och då är det bättre att de som verkligen tränar och vill får spela istället.

Han berättar även att han ska flytta till Västervik nästa år och att det också är en av anledningarna till varför det blir svårt att fortsätta spela i Boston.
– Det är såklart något som spelar in. Det blir många mil att åka och sena kvällar och det är inget som lockar just nu, säger han. 

Han och BKB hade en fin säsong och slutade, som tidigare nämnt, etta i division sex.
– Det har varit roligt och gått jäkligt bra för oss. Det är unga grabbar också och Robin (Olsson, tränare i BKB) har fått ihop det väldigt bra. Det som krävs är kanske lite mer rutin och det är väl det jag och Jimmi (Wickström) bidragit med under säsongen, säger Barraza. 

Roberto "Rory" Barraza kan avsluta sin fotbollskarriär.
Roberto "Rory" Barraza kan avsluta sin fotbollskarriär.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!