Så är läget i den lokala fotbollsklubben

IF Hebe har varit ett av få lag som inte varit så aktiva under fotbollens frimånad. Mycket är sig likt i klubben inför nästa säsong och det står även klart att huvudtränaren Jan Johansson fortsätter i sin roll.

Patrik Ström (lagledare), t.v. och Jan Johansson (huvudtränare), t.h, kommer att leda IF Hebe nästa säsong.

Patrik Ström (lagledare), t.v. och Jan Johansson (huvudtränare), t.h, kommer att leda IF Hebe nästa säsong.

Foto: Jonas Axelsson

Fotboll2019-12-19 14:25

Förra säsongen gjorde IF Hebe en godkänd säsong i division sex med sitt unga lag och slutade på åttonde plats. Då gjorde Jan Johansson sin första säsong som seniortränare. Han kommer att leda IF Hebe även nästa säsong.
– Första året var lite prova-på-år för min del och vi bestämde direkt efter säsongens slut att jag skulle fortsätta, säger Jan Johansson, som tycker att föra säsongen var lyckad:
– Vi lyckades med det att höja träningsnärvaron, vilket var något vi hade som mål. Sedan så blev jag väldigt glad när jag fick höra att vi vann fair play-ligan (minst antal varningar och utvisningar) då vi jobbat mycket med hur vi beter oss och uppträder på planen.

På spelfronten är det annars inte mycket som har hänt i Hebe. Man har tappat Remy Barraza (BK Boston) och Reza Dawod (SK Lojal) men har inte fått in någon ny spelare ännu. Förhoppningen är att några påskrifter ska bli klara i januari.
– Det är några nygamla Hebe-spelare som är på gång men jag vill inte nämna några namn än. Det hade varit jättebra tillskott för oss, säger Jan Johansson.

Man hoppas också kunna få till ett utvecklingslag till kommande säsong, något man inte hade under förra säsongen. 
– Men då måste vi ha in 5-6 spelare till och även någon ledare. Jag har pratat med Jimmy Lingefjord och Marcus Jansson om det och det känns positivt men vi får se om de har tiden som krävs, menar Hebe-tränaren.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!