Under söndagen spelades de lokala division 6-serierna färdigt. Nedan kan du läsa hur det gick i lagens sista match för säsongen.

VIF akademi avslutade säsongen på ett härligt sätt, med fyramålsseger mot Horn/Hycklinge.

Fotboll2019-09-29 17:14

Division 6 Vimmerby

Frödinge/Brantestad SK – BK Boston 3–2
FBSK avslutade säsongen snyggt och slog seriesegrarna BK Boston med 3–2. Bortalaget Boston hade dock ledningen med 2–1 i halvtid men FBSK vände till slut. FBSK slutade femma i division sex medan Boston, som tidigare nämnt, vann serien.

Vimmerby IF Akademi – Horn/Hycklinge IF 4–0
VIF Akademi hade inga problem med att besegra jumbon HHIF under söndagen. Albin Hellenstierna inledde målskyttet och Eric Karlfeldt fyllde på. VIF hade 2–0 i halvtid och när matchen var slut hade man gjort två mål till. Dessa genom Shabir Ahmadi och Isak Granström. VIF slutar på den undre halvan av sexan medan Horn/Hycklinge kommer sist.

Hebe – Överum 3-0 (WO)

Överum fick inte ihop tillräckligt med folk till säsongsavslutningen, så Hebe vann sista matchen på WO.

– Vi var precis elva ett tag, men sedan fick vi ett frånfall till. Då tog vi beslutet att inte ställa upp redan igår. Vi ville att Hebe skulle få reda på det i god tid, så de inte förberedde sig i onödan, berättar ÖIK:s tränare Tobias Pettersson.

Division 6 Vetlanda

VSGF/JAIK – Lenhovda 1–4
Lenhovda vann rättvist borta mot VSGF/JAIK med 4–1. VSGF hade uppförsbacke i den första halvleken men skapade lite spänning i matchen när Adel Haj Osman reducerade till 2–1 i den andra halvleken. Sedan satte bortalaget Lenhovda två mål till och punkterade matchen. VSGF tog till slut 22 poäng i division sex och slutade på en niondeplats, tredje sist.