Så gick det i division sex-matcherna

Tre av våra lag i division sex spelade under tisdagskvällen. Så här gick det för dem.

Så gick det för tre av de lokala lagen i sexan.

Fotboll2020-08-11 22:49

VSGF/JAIK blev vinnare mot Myresjö i en målsnål historia. Mohammad Saad Eddin gjorde matchens enda mål när han hittade rätt i den första halvleken.

I Vetlandasexan var även IF Hebe i farten. Även för laget från Silverdalen blev det poäng, men bara en (2-2). Hebe fick annars en drömstart då Jesper Ström fixade 1-0 i den fjärde minuten. Sju (!) minuter senare var de redan i underläge. En bit in i den andra halvleken kom kvitteringen genom Murteza Ghoirashi.

I mellersta sexan i Östergötland fick Hägerstad se sig besegrade med 2-3 mot topplaget Vikingstad. Christoffer Hedman och Marcus Karlsson gjorde HIF:s mål i förlusten.