Lojal vann toppmötet – dramatiskt avgörande

Seriefinal och mycket på spel. Då blev det dramatiskt mellan SK Lojal och Hjorted/Totebo.

SK Lojal avgjorde sent och tog hem toppmötet med Hjorted/Totebo.

Fotboll2023-06-06 21:00

En intensiv match som slutade 2–1 till hemmalaget på Ekensved. Lojal sprang och sprang men lyckades inte komma till några vidare avslut. Istället så var det Hjorted som tog ledningen i första halvlek, genom Hugo Nordén. Några minuter in i andra halvlek så lyckades hemmalaget få utdelning. Leontios Cotas distansskott letade sig hela vägen in i mål. På tilläggstid satte Lojal dessutom dit det avgörande målet och säkrade tre poäng.

SK Lojal-tränaren Viktor Gimolli var väldigt nöjd med lagets prestation.

– I andra halvleken så byter vi formation, vilket är det som till slut gör att vi vinner, säger Gimolli.

Betyg: Lojal

3 stjärnor: Kastriot Jashari

Hade en väldigt bra match. Han stod även för ett sent straffmål vilket såg till att hemmalaget kunde ta hem segern.

2 stjärnor: Kushtrim Krasniqi

Killen som nog jobbade hårdast under kvällen. Han krigade och gjorde allt för att sitt lag skulle få utdelning.

1 stjärna: Jetmir Shehi

Explosiv och snabb. Det gjorde honom till ett hot. Under matchens gång tog han allt mer plats och fortsatte att skapa oreda för motståndarna.

Betyg: Hjorted/Totebo

3 stjärnor: Hugo Nordén

Stod för ett snyggt mål. En bra slagen frispark som hamnade i nät. Förutom lagets enda mål så var det även en stabil instsen i det defensiva.

2 stjärnor: Jimmy Svensson

Få minuter på plan men imponerade. En stark insats för att hjälpa sitt lag. Dominerade runt hela planen och fanns alltid som alternativ.

1 stjärna: Martin Degerman

Stabil på sin position och stod för många brytningar. Gjorde skillnad på mitten. Stor, stark och noggrann.