BETYG: De var bäst när HFK tog en poäng mot Tranås

Hultsfreds FK stod för en mycket bra insats hemma mot topplaget Tranås FF men tappade sin 2–0-ledning till 2–2. Här är spelarna vi tyckte var bäst i HFK.

Fotboll2023-06-02 20:48

3 stjärnor: Jesper Rüdiger

Kommentar: Målvakten stod för flertalet strålande parader och var HFK:s bästa spelare. Vi minns bland annat den första räddningen efter bara några minuter. Var säker och stabil matchen igenom. Kan inte lastas för något av de insläppta målen.

2 stjärnor: Oscar Karlsson

Kommentar: Mittback för dagen och gjorde det strålande, framför allt under de 75 första minuterna. Säker i sina aktioner och hittar också fina uppspel med bollen.

1 stjärna: Arvid Eckerstig

Kommentar: Karlssons mittbackskollega var också bra och stod emot Tranås anfall, gång på gång. Tappade lite på slutet när Tranås massiva tryck kom.