SÅ NÄRA GULLRINGEN!

Gullringens GoIF var på lördagseftermiddagen en minut från att ta säsongens första seger i Elitfyran. Men i den andra övertidsminuten kvitterade gästande Sandsbro till 1-1.

Gullringens Abrahim Jabateh var bedrövad efter poängtappet på övertid. Både han och flera av hans lagkamrater hade fina chanser att punktera matchen.

Fotboll2016-05-14 15:48

– Inte alls orättvist. Den andra halvleken var nog vår sämsta den här säsongen, suckade spelande tränaren Christian Simonsson direkt efter matchen

Matchen startade annars alldeles förträffligt för hemmalaget. Redan efter en minut och 20 sekunder gjorde Niklas Gunnarsson (en av lagets bästa spelare) 1-0. Efter ett långt inkast nickskarvade Anton Palmér fram bollen till Gunnarsson som skarvnickade in från nära håll.

Karaktären på matchen under de 45 första minuterna var aningen märklig. Gästade Sandsbro visade upp ett härligt bollrullande, men skapade aldrig några vassa chanser.
Det gjorde däremot Gullringen, som med normal utdelning borde ha satt ett par bollar till och avgjort matchen redan där.

I den andra halvleken sjönk spelkvaliteten betänkligt. Framför allt från hemmalagets sida.
Laget blev oändligt "långt" och man pressades tillbaka rejält.
– Det var nästan så man bara väntade på att kvitteringsbollen skulle komma – och det gjorde den till slut, säger Simonsson.
– Inte alls orättvist, men visst är det surt och tungt att vi tappar matchen på övertid.

Bäst på Gullemon denna eftermiddag, förutom tidigare nämnde Gunnarsson, var vikarierande mittbacken Hampus Wulff och hans kollega Johan Hermansson Liström.
Gullringen har nu spelat fem matcher i serien och har "bara" mäktat med två oavgjorda resultat.
Nästa helg väntar serieledande Gransholm på bortaplan.