Sassa sa, bra, bra, bra – HFK! • "Det här är årets höjdpunkt"

Tätt, tufft – och alldeles underbart! Hultsfreds ena tolvårslag fixade en ny seger och glädjen var enorm efteråt. "Killarna har spelat suveränt", sa den glädjestrålande tränaren Tobias Nilsson efteråt.

Glädje. Hultsfreds tovlårslag jublar efter en ny stark insats under första dagen av Bullerby Cup.

Glädje. Hultsfreds tovlårslag jublar efter en ny stark insats under första dagen av Bullerby Cup.

Foto: Torbjörn Allvin

Fotboll2024-07-25 17:35

Det skuttades, jublades och tjoades när slutsignalen ljöd mot BK Kenty. 

HFK hade precis vunnit en tajt match. Trots att inte resultaten räknas i den här klassen visste såklart killarna i laget precis hur matchen slutat. Precis som i premiärmatchen mot Habo gjorde Hultsfred fler mål än motståndarna.

– Jag kan väl tycka att det är lite synd att inte resultaten räknas. I seriespelet säger jag inget om, men det hade varit kul i cupsammanhang och det är ju så...grabbarna har full koll, säger Tobias Nilsson. 

Samme Tobias Nilsson som är en av nyckelspelarna i IF Hebe, som gått fram som en ångvält i Vimmerbysexan. Gänget från Silverdalen har gjort rent hus och har tio segrar på tio matcher. 

– Det har gått fantastiskt bra och jag måste passa på att hylla våra unga killar i laget. De har gjort framsteg och gjort det kanonbra hittills. 

Precis som de ännu yngre killarna i det lag han tränar, HFK P12.

– Vi är en talangfull årskull och vårt andra lag har också börjat bra. Det är superkul att träna det här gänget. Det är sjätte året för mig och tredje året som vi är med och spelar i Bullerby Cup. Det är en otrolig turnering och ibland fattar jag inte hur VIF får ihop allt så jäkla bra. För mig är det här något av årets höjdpunkt, säger Tobias med ett stort leende. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!