Seger för Lojal mot Virserum

Lojal vann bortamatchen mot Virserum pÄ torsdagen.

Virserums SGF förlorade mot SK Lojal

Fotboll2022-08-25 20:30

Detta trots att Virserum knappade in pÄ Lojals halvtidsledning, 2-0, efter en uppryckning i andra halvlek. Matchen i division 6 Vimmerby herr slutade 3-2 till Lojal.

Lojals trÀnare Filip Ingemarsson:

- Vi blev bekvÀma och slarvade lite för mycket. Sen har vi tur och fÄr in 3-2 i slutet.

Eron Ajdini blev matchhjÀlte med sitt avgörande 3-2-mÄl efter 81 minuter.

Lojal startade matchen bÀst och tog ledningen tidigt i matchen. Gzim Gelici slog till, redan i sjÀtte minuten.

Laget gjorde ocksÄ 0-2 strax före halvtidsvilan, genom Jetmir Shehi. Direkt efter pausen gjorde Jonathan Sahlström mÄl och reducerade Ät Virserum.

I 75:e minuten kvitterade Abdullah Al Hariri för Virserum.

Men med nio minuter kvar att spela kom det matchavgörande mÄlet genom Eron Ajdini. 2-3-mÄlet blev matchens sista.

Virserum har fem förluster pÄ de senaste fem matcherna, medan Lojal har tvÄ vinster, en oavgjord och tvÄ förluster. Det hÀr var Virserums femte uddamÄlsförlust den hÀr sÀsongen.

För Lojal gör resultatet att man nu ligger pÄ femte plats i tabellen, medan Virserum Àr pÄ nionde och sista plats.

I nĂ€sta omgĂ„ng har Virserum Överum hemma pĂ„ Virumsvallen, söndag 11 september 12.00. Lojal spelar hemma mot Överum söndag 4 september 12.00.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!