Segerraden förlängd för Frödinge-Brantestad - besegrade Hultsfred B

0-2 (0-2) blev resultatet när Hultsfred B och Frödinge-Brantestad möttes på Knektavallen på måndagen.

Fotboll2022-05-30 21:54

I och med detta har Frödinge-Brantestad fem raka segrar i division 4 Hultsfred dam i fotboll.

Gästerna Frödinge-Brantestad fick en bra start på matchen. Anna Danielsson slog till, redan i 24:e minuten.

Laget gjorde också 0-2 strax före halvtidsvilan, genom Mathilda Jakobsson. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Frödinge-Brantestad med 2-0.

Hultsfred B har haft en tuff start på serien och har bara två poäng efter fem spelade matcher. Frödinge-Brantestad har 15 poäng.

Måndag 13 juni 19.00 spelar Hultsfred B borta mot Timmernabben. Frödinge-Brantestad möter Timmernabben borta på Tillingevallen måndag 6 juni 19.00.