Segerraden förlängd för Hjorted/Totebo - besegrade Horn/Hycklinge

3-2 (2-1) blev resultatet när Hjorted/Totebo och Horn/Hycklinge möttes på Tollevi på torsdagen.

Hjorted/Totebo vann mot Horn/Hycklinge

Fotboll2023-05-18 20:57

I och med detta har Hjorted/Totebo fyra raka segrar i division 6 Vimmerby herr i fotboll.

Nicklas Helgesson stod för Hjorted/Totebos avgörande mål på övertid.

Hjorted/Totebo gjorde första målet. Hugo Nordén slog till, redan i 16:e minuten.

Hjorted/Totebo ökade ledningen till 2-0 efter en knapp halvtimmes spel, genom Tom Nilsson.

Horn/Hycklinge reducerade till 2-1 på stopptid i första halvleken, genom Ahmad Altawil. I 66:e minuten slog Samuel Lindell till, och kvitterade för Horn/Hycklinge.

Det matchavgörande målet kom på tilläggstid, när Nicklas Helgesson slog till och gjorde 3-2 för Hjorted/Totebo.

Det här var Hjorted/Totebos tredje uddamålsseger den här säsongen.

Horn/Hycklinge har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter fyra spelade matcher. Hjorted/Totebo har tolv poäng.

Torsdag 25 maj 19.00 spelar Hjorted/Totebo borta mot Överum.