Semas första ligamål – bröt lång måltorka

Landslagsyttern Ken Sema gjorde sitt första ligamål för Watford i 6–0-segern hemma mot Bristol City i den engelska fotbollens andradivision, The Championship.

Ken Sema. Arkivbild.

Fotboll2021-02-13 18:01

Sema, som var utlånad till italienska Udinese förra säsongen, satte 4–0-målet i den 35:e minuten. Den tidigare Östersundsspelaren, som startade men byttes ut efter en timmes spel, såg ut att ha blivit målskytt redan i matchens andra minut, men hans 1–0 från nära håll noterades som ett självmål av bortalagets försvarare Taylor Moore.

I september gjorde Sema sitt första mål för Watford i ligacupmötet med Oxford United. Lördagens fullträff var svenskens första i en ligamatch på 13 månader, då han blev målskytt för Udinese i Serie A-mötet med Sassuolo i januari 2020.