Simon Sverre enda målskytt när Hägerstad föll

Hägerstad förlorade mötet med Tallboda hemma med 1-2 (0-2) i division 5 Östergötland mellersta herr i fotboll på lördagen.

Hägerstads IF förlorade mot Tallboda IF

Fotboll2022-04-23 15:44

Matchen var mållös till Tallboda tog ledningen i 37:e minuten, genom Magnus Axelsson.

Tallboda ökade också ledningen till 0-2 strax före halvtidsvilan, åter igen genom Magnus Axelsson. Reduceringen till 1-2 kom i slutminuterna, med fyra minuter kvar att spela, när Simon Sverre gjorde mål för Hägerstad. Mer än så blev det dock inte för Hägerstad.

I den 90:e minuten fick Hägerstad Kristoffer Sjöqvist utvisad, och fick spela med en man mindre sista minuterna.

Tallboda tog lagets första seger för säsongen, och har fyra poäng totalt. Efter två matcher har Hägerstad två raka förluster.

Hägerstad tar sig an Falerum i nästa match borta lördag 30 april 11.30.