Sjätte raka för Frödinge-Brantestad efter seger mot Gullringen

Formen är riktigt bra just nu för Frödinge-Brantestad.

Fotboll2022-09-24 19:23

På lördagen kom sjätte raka segern i division 4 Hultsfred dam i fotboll, 6-0 (3-0), borta mot Gullringen. Det innebär att Gullringen åkte på sjunde raka förlusten.

Gästerna Frödinge-Brantestad gjorde första målet. Evelina Bertilsson slog till, redan i 20:e minuten.

Laget ökade ledningen till 0-2 i 27:e minuten, genom Tilde Johansson.

Frödinge-Brantestad ökade också ledningen till 0-3 i 36:e minuten, genom Clara Sohlberg Perez. Med en halvtimme kvar att spela nätade Louise Andersson och ökade ledningen för Frödinge-Brantestad.

I 61:a minuten nätade Emma Wessman, och gjorde 0-5.

Frödinge-Brantestad gjorde också 0-6 genom Louise Andersson i 76:e minuten. 0-6-målet blev matchens sista.

Gullringen har fem förluster på de senaste fem matcherna.

Med en omgång kvar är Gullringen på sjätte plats i tabellen, medan Frödinge-Brantestad leder serien.

Gullringen tar sig an Timmernabben i nästa match borta lördag 1 oktober 12.00. Frödinge-Brantestad möter Hultsfred B hemma onsdag 28 september 19.00.