SK Lojal blev hårt straffade av Gunnebo

Chansmässigt var det en jämn match mellan Gunnebo och SK Lojal. Resultatmässigt var det dock en annan historia. Hemmalaget vann med klara 4–1.

Lojal gick förlorande ur division 5-mötet med Gunnebo.

Fotboll2021-08-24 20:34

Det smällde nästan direkt på Gunnebo IP, när Gunnebo IF och SK Lojal gjorde upp i division 5 under tisdagen.

Christoffer Gustavsson skickade in en läcker frispark i krysset i den femte minuten och gav hemmalaget en kanonstart. Därefter hade Lojal ett par chanser att kvittera – men istället kom 2–0-målet efter dryga halvtimmen, när Jens Karlsson lobbade in bollen.

Gunnebo gjorde lika många mål i den andra halvleken. Först styrde Josef Hanife in 3–0 i den 64:e minuten, innan Kristoffer Lindholm avslutade målskyttet för hemmalagets del med tio minuter kvar att spela.

Lojal fick in ett tröstmål mot slutet genom Flamur Mullali och slutresultatet skrevs till 4–1.

Ilhan Pepeljak och just Mullali var Lojals främsta spelare.