Skrattmatch för VIF:s damer

Vimmerby IF har efter segern med 7-1 i derbyt hemma mot Västervik igår säkrat nytt kontrakt i division två. - Tjejerna gjorde en kanonmatch, sa tränaren Jörgen Karlsson vars lag nu jobbar vidare mot målet att nå fjärdeplatsen i serien.

VIF fick anledning att jubla över mål sju gånger i matchen mot Västervik. Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2005-09-02 22:28

I första halvlek hade man svårt att utnyttja sina målchanser. Såväl Evelina Wågesjö som Kosovare Asllani hade haft ett par riktigt fina lägen innan det första målet föll.
Det kom efter en halvtimme genom Sara Stridh. Hon fick passningen av Evelina Wågesjö och satte sedan ett mäktigt skott rakt upp i nättaket bakom en chanslös Emma Lindgren i Västervik mål.
- Vi var lite ängsliga i vårt spel i första halvlek. Det blev gärna så att man sökte en svår avgörande passning i ett tidigt skede istället för att spela oss fram till läget, anmärkte Jörgen Karlsson.