Skyttedrottningen låg bakom segern

VImmerby IF bärgade tre säkra poäng hemma mot Svärtinge via 5-0. Matchvinnare blev Nathalie Johansson.

Nathalie Johansson bryter sig in i straffområdet och gör 2-0 med ett distinkt avslut för VIF hemma mot Svärtinge.

Fotboll2020-08-15 17:50

VIF inledde bäst och gjorde välförtjänt 1-0 efter 12 minuter. Nathalie Johansson noterades för målet.
Gästerna var inte ofarliga i sina kontringsattacker och hade läge att kvittera innan halvtid.
Drygt tio minuter in i andra halvlek avgjordes i princip matchen. Nathalie Johansson låg bakom två snabba mål. Först bröt hon sig in djupt i straffområdet och avslutade rappt till 2-0. Minuten senare dök hon upp på bortre stolpen och var först på ett inlägg.
3-0 och saken var klar.

Segersiffrorna skrevs till 5-0 efter två sena mål. Nathalie Milton nickade in en hörna och Julia Wirsen satte ett snyggt långskott.

Skyttedrottningen Nathalie Johansson visar strålande form efter sin skadefrånvaro. Fyra mål i föregående omgång följdes upp med ytterligare tre nu.
Hela VIF-laget stod för en stabil insats och har nu sju inspelade poäng efter fyra omgångar.

Vimmerby fick jubla över tre poäng hemma mot Svärtinge.