Södra Vi fixade kryss hemma mot IFK Västervik

IFK Västervik hade ledningen i halvtid med 1-0 borta mot Södra Vi i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll.

Södra Vi IF spelade lika mot IFK Västervik

Fotboll2023-05-05 21:02

Men i andra halvlek kom Södra Vi mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2.

- Lagmoral och hårt arbete gav oss en välförtjänt poäng. Årets bästa insats. Plus till laginsatsen, kommenterade Södra Vis tränare Michael Elmér.

Det var fjärde matchen i rad utan seger för Södra Vi.

IFK Västervik startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara fem minuter slog Albin Bytyqi till. Det dröjde till den 71:a minuten innan Hampuz Bränning ökade ledningen.

Med nio minuter kvar att spela reducerade Södra Vi genom Niklas Gunnarsson.

Och med sju minuter kvar att spela kvitterade Södra Vi genom Anton Brorsson. 2-2-målet blev matchens sista.

Det här var Södra Vis tredje oavgjorda match den här säsongen.

Södra Vi har nu tre poäng efter fyra spelade matcher, medan IFK Västervik har fyra poäng efter tre matcher.

Södra Vi tar sig an Djursdala i nästa match borta fredag 12 maj 19.00.