Södra Vi segrade mot Frödinge/Brant

Södra Vi vann med 4-2 (2-0) på bortaplan mot Frödinge/Brant i kval till division 5 grupp 3 herr.

Frödinge/ Brant SK förlorade mot Södra Vi IF

Fotboll2024-10-12 18:13

- En jämn tillställning, där Södra Vi gör mål på sina chanser och de gör inte vi, kommenterade Frödinge/Brants tränare Urban Svensson.

Södra Vi tog en tidig ledning. Jesper Wessman gjorde målet, redan i 20:e minuten.

Laget gjorde också 0-2 strax före halvtidsvilan, genom Niklas Gunnarsson. Det dröjde till den 72:a minuten innan Alex Gunnarsson reducerade för Frödinge/Brant.

Martin Brorsson ökade Södra Vis ledning med knappa kvarten kvar.

Södra Vi ökade ledningen på nytt, till 1-4, bara sex minuter senare genom Mikael Hammarquist.

Tre minuter senare var det Alex Gunnarsson som såg till att Frödinge/Brant reducerade till 2-4. Fler mål än så blev det inte för Frödinge/Brant.

Senaste mötet lagen emellan, 2018, slutade med seger för Södra Vi med 2-0.