Södra Vi vann efter otrolig vändning mot Tjust

Efter den första halvleken stod det 2-0 till Tjust och när domaren blåste av matchen hade Södra Vi vänt till 3-2, vilket innebar seger för Södra Vi.

Tjust IF FF förlorade mot Södra Vi IF

Fotboll2022-06-22 21:38

Tungt för Tjust som hade greppet i hemmamatchen i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll på onsdagen.

- Vi har en fin moral, och kände efter första halvlek att 2-0 inte var helt rättvist. Samtidigt var det en jämn match. Tycker vi orkade lite mer än dem. Sen gör Elias Hallingfors tre mål från en vänsterbacks position, kommenterade Södra Vis tränare Patrik Nilsson efter matchen.

Hemmalagets mål gjordes av Abdirahman Aydarus Abdi och Robin Lundahl medan Elias Hallingfors noterades för målen för Södra Vi.

Tjust har fyra vinster och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Södra Vi har tre vinster, en oavgjord och en förlust. Det här var Södra Vis fjärde uddamålsseger.

För Södra Vi gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Tjust är på fjärde plats.

Måndag 27 juni 19.00 spelar Södra Vi borta mot Timmernabben.