Spännande offensiv spelare till Kisa BK: "Riktigt bra"

Kisa BK har gjort klart med ännu ett spännande nyförvärv inför återkomsten i division 4. Laurenzo Douglas Larky är namnet på den offensive mittfältaren som nu skrivit på för KBK.

Laurenzo Douglas Larky är klar för Kisa BK.

Laurenzo Douglas Larky är klar för Kisa BK.

Foto: Kisa BK

Fotboll2021-02-01 12:15

Förra säsongen vann Kisa BK division 5. Inför den här säsongen ser man återigen ut att kunna ställa ett slagkraftigt lag på planen.

Laurenzo Douglas Larky är det senaste nyförvärvet för klubben. Han hämtas in från BK Derby, men har tidigare spelat med Linköping City i division 2 och även i FC Mark Stars Tbilisi i Georgien. 

– Han hörde av sig till oss via Alberis (da Silva) och även om vi kände oss rätt så nöjda med truppen innan dess så måste man ändå passa på när en spelare i den kalibern hör av sig och är sugen, berättar KBK-tränaren Greger Johansson. 

Douglas Larky, som är 30 år och kommer från Liberia, har tränat med KBK de senaste veckorna och är en offensiv spelare. 

– Vi känner att det är ett bra tillskott. Dels har han rutin, dels är han vänsterfotad. Vi saknar vänsterfötter i vår trupp. Han besitter en otrolig snabbhet och krånglar inte till det. Han kommer nog vara riktigt bra en mot en och kan användas både som forward och ytter, säger Johansson. 

Frågan är bara om det senaste nyförvärvet får sällskap av två andra nya lirare på planen. KBK hade räknat med att spetsvärvningarna Leo Barros och Matheus Garcia Fernandes skulle funnits med, men coronaviruset har satt käppar i hjulen för deras ankomst till Sverige. 

– Vi vet inte hur det blir. Vi hade räknat med dem, men det känns långt borta nu, säger tränaren.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!