Stabilt Gullringen tog femte raka

Gullringen bärgade sin femte raka seger genom att vinna med 2-0 mot Anneberg borta och befäster sin position i toppstriden.– Vi är fruktansvärt stabila ikväll, sa Ola Lindblom om segern.

Anton Palmér visade vägen med 1-0-målet för Gullringen mot Anneberg.

Anton Palmér visade vägen med 1-0-målet för Gullringen mot Anneberg.

Foto: rundberg

Fotboll2018-06-01 21:42

Gullringen hade ett bra läge att plocka sin femte raka då de ställdes mot ett bottenlag i form av Anneberg.

Det viktiga 1-0-målet för Gullringen kom sju minuter före halvtid. Jesper Wärnehall nickade fram bollen till Anton Palmér som gjorde målet.

– Det är skönt att han en kille som Anton som kan hoppa in när Rasmus Bexell är borta och jobba sig till ett mål direkt, sa Ola Lindblom som så småningom skulle göra Palmér sällskap i målprotokollet.

20 minuter in i andra halvlek avgjorde gästerna i princip matchen när 2-0 kom. Detta efter en hörna där Alexander Svartz nickade fram bollen till Ola Lindblom som hittade rätt.

– Det var kul att få komma upp och göra mål. Vi behövde inte jobba så hårt i försvaret ikväll annars. Jag tror de hade ett skott på mål i princip under hela matchen, sa Ola Lindblom.

Motståndet som bjöds var med andra ord inget vidare och Lindblom tyckte att laget kunde ha vunnit med betydligt större siffror.

– Vi borde ha gjort minst fem mål i en sådan här match, sa Ola som var belåten med ännu en nolla försvarsmässigt.

– Jag tror att det är femte matchen som vi håller nollan och det är förstås riktigt bra. Fem raka segrar är ju fint också och det är bara att ånga på så kan det bli en riktigt kul säsong, avslutar Lindblom.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om