Stark första gav Storebroseger

3-0-ledning i paus efter en väl genomförd första halvlek. I andra kom ytterligare ett mål och Storebro tog alla tre poängen hemma mot Näshult utan några konstigheter.

Joakim Ivarsson var en av målskyttarna när Storebro slog Näshult med 4-0.

Fotboll2017-06-27 20:23
Storebro tog en säker seger hemma mot Näshult under tisdagskvällen. Slutresultatet skrevs till 4-0 i en match där hemmalaget gjorde en riktigt bra första halvlek.
– Första 45 spelar vi bra. Vi har ett högt bolltempo med bra kombinationer. I andra blir det lite tvärtom och vi kommer in i deras tempo. Men segern var aldrig i fara, menar Storebro-tränaren Johan Aronsson.
Målskyttarna i hemmalaget var Viktor Ström, Joakim Ivarsson, Johan Carlsson och Simon Larsson. De tre första målskyttarna får även beröm som lagets bästa spelare tillsammans med målvakten Fredrik Ströberg. I och med segern går Storebro förbi Överum i tabellen och avancerar upp till fjärde plats.