Stark insats av KBK – vann två av tre

Kisa BK gjorde en bra insats i Håkan Sandbergs Cup i fredags. Man vann två av tre matcher i sin grupp. Ändå gick man inte vidare.

Kevin Gaines gjorde tre mål för Kisa BK i Håkan Sandbergs Minnescup.

Kevin Gaines gjorde tre mål för Kisa BK i Håkan Sandbergs Minnescup.

Foto: Privat

Fotboll2020-01-25 12:17

– Hade vi bara haft lite bättre målskillnad så hade vi kunnat knipa andraplatsen. Det rann iväg lite för mycket i sista matchen, konstaterar Kisa BK:s Robert Wass.

KBK inledde turneringen i Linköping med att besegra IFK Motala med 3–2 och sedan vann man även mot Malmslätt med 1–0. Kvar var bara matchen mot IK Derik. Men där blev det en tung 4–0-förlust för KBK. Det innebar att tre lag slutade på sex poäng, där IFK Motala blev utan några poäng alls. KBK hade sämst målskillnad av de tre lagen i toppen och slutade därför trea. 
– De två första matcherna är jättebra men i den sista så går luften ur oss känns det som. Men vi fick några svar från de här matcherna ändå. Jag tycker att vi rent kollektivt börjar hitta varandra, speciellt eftersom merparten av spelarna aldrig spelat ihop tidigare. Sedan har vi mycket kvar att jobba på men det är inte nu vi ska vara som bäst, säger Wass.
Vilka spelare tycker du stack ut?
– Egentligen vår centrallinje med Kevin Dahl, Eric Lindblom, Kevin Gaines och målvakten Isak Ganbrant. 

Målen för KBK gjordes av: Kevin Gaines 3 och Eric Lindblom.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!