Härnström tillbaka med tre mål när Kisa vann

Kisa har fått luft under vingarna i höst. På lördagen kom tredje segern på fyra matcher vi 5–2 hemma mot Myresjö/Vetlanda. "Den segern satt fint", konstaterade Adam Härnström som bidrog med tre av målen för Kisa.

Adam Härnström stod för tre mål för Kisa när laget tog tre viktiga poäng hemma mot Myrsejö/Vetlanda.

Adam Härnström stod för tre mål för Kisa när laget tog tre viktiga poäng hemma mot Myrsejö/Vetlanda.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2022-08-27 18:48

I förra omgången fick Adam Härnström se sig passerad av Stephen Kikongo i den interna skytteligan. Efter tre fullträffar är nu Härnström tillbaka i topp med sina totalt tolv mål.

– Jag åkte på en skada i en träningsmatch och missade två matcher i början av höstsäsongen, säger den unge Kisakillen som kan få en viktig roll i KBK:s kamp om nytt kontrakt i höst.

Mot Myresjö/Vetlanda presenterade han sig efter en minut.

– Jag satte press på deras mittback och han slog en för lös hemåtpass så jag kunde ta bollen och göra mål.

Gästerna kvitterade sedan innan Härnström höll sig framme två gånger om och såg till att det stod 3–1 innan halvtid.

– Vid 2–1 fick jag en perfekt pass från kanten av August Storm och kunde bara peta in bollen. Sedan stod jag på rätt ställe när vi hade ett skott i stolpen och kunde peta in returen.

I andra halvlek blev det lite spänning när gästerna reducerade till 3–2, men minuten senare gav August Storm Kisa ledningen med 4–2. Drygt fem minuter från slutet avgjorde Yassin Abbas med 5–2.

Segern var ett styrkebesked av Kisa som ser ut att hittat tillbaka till den fina form de visade på våren.

– Vi gjorde det väldigt bra med tanke på att vi ändå saknade en hel del spelare. För min egen del är jag nöjd med första, men i andra kom jag fel på det. Det gäller att vi fortsätter vinna framöver för det är jämnt kring strecken i bottenkampen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
 
 
 
 
 
 
Läs mer om