Stark vändning av Djursdala

Förra året vann SK Lojal i kvalet mot Djursdala. Nu fick DSK sin revansch när de vände 0–2 till seger 3–2.

Ricky Gustafsson gjorde det viktiga 2-2-målet mot Lojal.

Fotboll2018-05-18 22:12

De båda nykomlingarna i division fem bjöd på en kampfylld och dramatiskt match.

Det var hemmalaget Lojal som öppnade starkast och tog initiativet. Laget tog rättvist ledningen med 1–0 genom Ardijan Mahmutaj. En fantastiskt slagen frispark från långt håll som gick ribba in. Med dryga kvarten kvar av halvleken utökade lillebrorsan Arment Mahmutaj till 2–0. Därefter handlade det mycket om DSK.

– Vi tappade allt efter vårt andra mål, säger Viktor Gimolli.

Simon Lennartsson reducerade snyggt till 2–1 i slutet av halvleken. I andra jagade DSK fler mål och de kom också. Ricky Gustafsson satte 2–2 och i slutskedet nickade Simon Henriksson in 2–3.

– En härlig laginsats. Alla var bra, säger lagledaren Göran Svensson.

Lojal–Djursdala 2–3 Division fem Mål: Lojal: Ardijan Mahmutaj, Arment Mahmutaj. DSK: Simon Lennartsson, Ricky Gustafsson, Simon Henriksson.