Storebro IF värvar två rutinerade spelare

Storebro IF har gjort klart med Johan Carlsson och Jimmi Wickström, som båda har ett förflutet i klubben, inför kommande säsong. "Vi har en bättre trupp i år", konstaterar tränaren Torbjörn Pettersson.

Jimmi Wickström och Johan Carlsson (i bakgrunden) är klara för Storebro IF.

Jimmi Wickström och Johan Carlsson (i bakgrunden) är klara för Storebro IF.

Foto: Ossian Mathiasson

Fotboll2019-12-15 13:42

Storebro IF gjorde för några dagar sedan klart med Anton Palmér från Gullringens GoIF och Lucas Fridell från Djursdala SK. Nu har man även gjort klart med Johan Carlsson och Jimmi Wickström, vilket Dagens Vimmerby var först med att rapportera om under lördagen. De två rutinerade spelarna kommer kanske inte att vara med varje match men är så klart två förstärkningar.
– Det är jättebra spelare att ha i truppen och båda har rutin. Men hur mycket de kommer att spela hänger på dem själva, vi har i alla fall breddat truppen nu, säger Storebro IF:s tränare Torbjörn Pettersson och fortsätter:
– Varje gång de kommer på träning eller match så höjs de andra spelarna. 

Storebro IF förbereder sig för ännu en säsong i division fem och ser på pappret ut att ha en starkare trupp i år. Utöver de ovan nämnda nyförvärven har man också plockat in Isac Green och Theo Eklund från Vimmerby IF.
– Vi har absolut en bättre trupp i år, det tycker jag. Vi hade väl lite som mål att försöka bredda truppen och få in lite spelare under frimånaden och det har vi lyckats med, säger Pettersson. 
Är det någon specifik position ni vill förstärka på ytterligare?
– Nej, det är det väl inte direkt. Vi ska ha möte ikväll (läs söndag) för att sammanställa frimånaden. 

SIF har dragit igång med träningarna lite smått och börjar förbereda sig inför kommunmästerskapet som spelas den 4:e januari. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!