Storebro klart bättre än IFK Västervik på Bruksvallen

Redan i första halvlek tog Storebro greppet om hemmamatchen mot IFK Västervik på lördagen.

Storebro IF vann mot IFK Västervik

Fotboll2022-05-07 15:01

Och i andra halvlek utökades 1-0-ledningen och matchen i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll slutade 3-1.

Storebro tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Linus Hemmingsson. 2-0-målet kom i slutminuterna, med fyra minuter kvar att spela, när Basel Badran gjorde mål för Storebro.

3-0-målet för Storebro kom direkt därefter när Anton Palmér med två minuter kvar att spela gjorde mål.

Bara två minuter senare var det Awet Shambel Habtu som såg till att IFK Västervik reducerade till 3-1. Mer än så blev det dock inte för IFK Västervik.

Båda lagen har haft en tuff start på serien, och har tre poäng efter fyra spelade matcher.

Nästa motstånd för Storebro är IFK Tuna. Lagen möts torsdag 12 maj 19.00 på Tunhamra.