Storebro tappade ledning och fick se sig besegrat

Storebro spelade bra och ledde med 2-1 efter första halvlek i matchen i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll mot Stjärnan på Bruksvallen.

Storebro IF förlorade mot IF Stjärnan

Fotboll2023-09-17 18:18

Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det förlust, 2-5, för Storebro.

Matchen förblev jämn målmässigt till Stjärnan tog ledningen i 27:e minuten, genom Jesper Fransson.

Storebro kvitterade till 1-1 efter en halvtimmes spel, genom Viktor Ström.

Storebro tog också ledningen i 38:e minuten, när Linus Hemmingsson slog till. I 66:e minuten slog Ali Nori till, och kvitterade för Stjärnan.

Gabriel Karlsson gav Stjärnan ledningen i 78:e minuten.

Först med sju minuter kvar att spela ökade Stjärnan ledningen genom Hugo Henriksson.

Bara sju minuter senare var det Jesper Fransson som såg till att Stjärnan ökade ledningen på nytt, till 2-5. Det fastställde slutresultatet till 2-5.

Storebros nya tabellposition är tionde plats, medan Stjärnan är på femte plats.

Lördag 23 september 16.00 spelar Storebro borta mot Ariel.