Storebro tog poäng borta mot Frödinge/Brant

Storebro fixade ett oavgjort resultat, 2-2 (0-1), mot andraplacerade Frödinge/Brant i tisdagens match på bortaplan i division 6 Vimmerby herr i fotboll.

Frödinge/ Brant SK spelade lika mot Storebro IF

Frödinge/ Brant SK spelade lika mot Storebro IF

Foto: Montage

Fotboll2024-06-25 21:49

- Jag tycker att vi gör en kanonmatch, framförallt i första halvlek. Sista tjugo blir vi tillbakatryckta till viss del men tycker ändå att vi är värda tre poäng, tyckte Storebros tränare Fredrik Kindstrand Ströberg, efter matchen.

Frödinge/Brants tränare Urban Svensson om matchen:

- Jämn match vi skapar mycket chanser igen. Har fortsatt svårt att göra mål. Men laget gör en bra andra halvlek. Extra plus till Fredrik Carlsson och Sigge Blomberg.

Målgörare för Frödinge/Brant var Axel Hoppe Adolfsén, medan Storebros mål gjordes av Arbnor Mataj och Viktor Ström. Ett av Frödinge/Brants mål var ett självmål.

Frödinge/Brant har fyra segrar och en oavgjord och 14-3 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Storebro har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 7-10 i målskillnad. Det här var Frödinge/Brants andra oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Storebro ligger på sjätte plats i tabellen, och Frödinge/Brant är på andra plats. Så sent som den 29 maj låg Frödinge/Brant på sjätte plats i tabellen.

I nästa omgång har Frödinge/Brant BOIF borta på Torvalla 1, Blackstad, torsdag 15 augusti 18.45. Storebro spelar hemma mot Gamleby FF tisdag 13 augusti 18.45.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!