Storebro vann efter Linus Hemmingssons dubbel

Det blev Storebro som gick segrande ur mötet med Överum i division 6 Vimmerby herr i fotboll på hemmaplan, med 3-1 (1-1).

Storebro IF vann mot Överums IK

Fotboll2024-09-29 14:10

- Vi gör en stabil säsongsavslutning. Överum sätter hög press i första, då har de övertaget. Men jag tycker vi tar över i andra och totalt sett en välförtjänt seger, kommenterade Storebros tränare Fredrik Kindstrand Ströberg.

Gästande Överum startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara två minuter slog Melvin Ekberg till.

Storebro kvitterade till 1-1 snabbt. I tredje minuten slog Otto Svensson till. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Linus Hemmingsson träff och gav Storebro ledningen.

Och med nio minuter kvar att spela ökade Storebro ledningen genom Linus Hemmingsson. Därmed hade Storebro vänt matchen. Målet var Linus Hemmingssons femte i division 6 Vimmerby herr.

Storebro har två segrar, en oavgjord och två förluster och 7-7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Överum har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 6-10 i målskillnad.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Storebro slutar på sjätte plats, och Överum på nionde plats.