Storebro ytterst nära att avgöra i slutminuter

Storebro IF var en hårsmån från att vinna hemmamötet mot Bäckseda. Bollen dansade på mållinjen i slutet, men gick inte i mål. SIF fick nöja sig med en pinne (1–1).

Storebros Basel Badran firar kvitteringen med lagkamraterna mot Bäckseda.

Fotboll2021-08-28 14:32

Gästande Bäckseda, som kom med två raka förluster i ryggen, inledde starkt och pressade tillbaka de grönvita. Ett bra och rörligt anfallsspel var grunden för spelövertaget. 0–1 kom i den 19:e minuten av Viktor Halldin. Storebro åt sig efterhand i matchen och avslutade halvleken bra. Efter ett par vassa chanser kom också kvitteringen. Skicklige Basel Badran avslutade säkert när han rullade in bollen i bortre.

I andra halvlek dominerade SIF matchen. De vann kampen om mittfältet och vaskade fram flera bra möjligheter. Bäckedas målvakt ställdes på prov många gånger och lyckades hålla nollan efter paus. Storebro var som sagt nära att få med sig alla tre poängen i slutskedet, men så blev det inte. Storebro går upp på åtta poäng, medan Bäckseda har sju.

I ett jämnstarkt hemmalag utmärkte sig Fredrik Ströberg, Kadrija Husic, Viktor Ström och Basel Badran.