Slätmon lyckades inte alls när man mötte Västra Harg borta i division 6 Östergötland södra herr i fotboll.

Västra Harg IF vann mot Slätmons BK

Fotboll2022-08-27 18:07

Västra Harg gjorde hela 13 mål, och vann med 13-0 (6-0).

Västra Harg tog en tidig ledning. Oliver Ahlstedt slog till, redan i 15:e minuten.

Västra Harg ökade också ledningen till 2-0 i 20:e minuten, genom Benjamin Laudon.

Bara fem minuter senare var det Oliver Ahlstedt som såg till att Västra Harg ökade ledningen på nytt, till 3-0.

Västra Harg gjorde också 4-0 fem minuter senare på nytt genom Benjamin Laudon.

Fem minuter senare var det Johannes Johansson som såg till att Västra Harg satte 5-0.

Västra Harg gjorde också 6-0 strax före halvtidsvilan, ännu en gång genom Johannes Johansson. Direkt efter pausen nätade Johannes Johansson och ökade Västra Hargs ledning. Johansson fullbordade därmed sitt hattrick.

I 53:e minuten slog Lukas Petersson till, och gjorde 8-0.

Västra Harg gjorde 9-0 sju minuter senare åter igen genom Johannes Johansson.

Sex minuter senare var det Noel Jänkälä Bladh som såg till att Västra Harg gjorde 10-0.

Västra Harg gjorde 11-0 fyra minuter senare genom Martin Holmberg.

Två minuter senare var det Oliver Ahlstedt som såg till att Västra Harg gjorde 12-0 och fullbordade därmed sitt hattrick.

Västra Harg gjorde också 13-0 genom Eric Sundström i 88:e minuten. 13-0-målet blev matchens sista.

Noterbart är att Västra Hargs Johannes Johansson gjorde fyra mål och Oliver Ahlstedt gjorde tre mål.

Västra Harg har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Slätmon har fem förluster.

Det här betyder att Västra Harg är kvar på andra plats, och Slätmon stannar sist, på åttonde plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Slätmon är Ledberg. Lagen möts lördag 3 september 17.00 på Bergavallen.