Storförlust för VIF mot Sleipner

Vimmerby IF åkte på försäsongens första förlust och det ordentligt. Borta mot IK Sleipner förlorade VIF med hela 6-1. - Det finns ändå bra intentioner som vi tar med oss, säger tränaren Jimmy Bexell.

Fotboll2012-03-05 07:28

Division 1-laget Sleipner blev en för svår nöt att knäcka för Vimmerby IF, på Nya Parken i Norrköping. VIF gjorde dock en bra insats i den första halvleken och låg i halvtid under med 2-1. Målet inprickat på hörna av Johan Lundin. Vimmerby stod upp väl och Jimmy Bexell var nöjd med hur laget presterade.
- Jag tycker det såg riktigt bra ut i första halvlek och vi spelar jämnt mot ett division 1-lag. Där finns det bra intentioner som vi tar med oss, säger Bexell.
Vimmerby inledde även andra halvlek bra, men till slut tog Sleipner över och drog ifrån i matchen. Det blev till sist hela 6-1 till Sleipner, som visade upp en bra effektivitet och slog till när läge bjöds.