Frödinge-Brantestad hade en riktig målfest när man besegrade IFK Oskarshamn hemma på Lundavallen i division 4 Hultsfred dam i fotboll.

Frödinge-Brantestad SK (9-m) vann mot IFK Oskarshamn (9-m)

Fotboll2023-05-22 20:53

Frödinge-Brantestad vann med hela 8-0 (3-0).

- Vi hittar helt rätt i spelet nu. Trots segrar tidigare så hade vi lite mer att önska. Och nu hittade vi rätt. Och då trillar också målen in. Kan inte var annat än mycket nöjd, kommenterade Frödinge-Brantestads tränare Daniel Wessman.

Det blev ett riktigt målfyrverkeri för Frödinge-Brantestads Louise Andersson, som stod för hela fem mål i matchen.

I och med detta har Frödinge-Brantestad fyra raka segrar i division 4 Hultsfred dam och är tre segrar ifrån en hel säsong utan förlust.

Frödinge-Brantestad började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara en minut slog Louise Andersson till.

Frödinge-Brantestad ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, ännu en gång genom Louise Andersson, i 13:e minuten.

Frödinge-Brantestad ökade också ledningen till 3-0 i 17:e minuten, genom Louise Andersson som med målet fullbordade sitt hattrick. Det dröjde till den 71:a minuten innan Louise Andersson ökade ledningen.

I den 74:e minuten ökade Elin Linder ledningen ytterligare.

Bara tre minuter senare var det Louise Andersson som såg till att Frödinge-Brantestad ökade ledningen på nytt, till 6-0.

Frödinge-Brantestad gjorde också 7-0 tre minuter senare genom Emma Wessman.

Frödinge-Brantestad gjorde också 8-0 genom Linnea Kratz i 88:e minuten. 8-0-målet blev matchens sista.

Frödinge-Brantestad har nu tolv poäng efter fyra spelade matcher, medan IFK Oskarshamn är utan poäng efter tre matcher.

Måndag 5 juni 19.00 spelar Frödinge-Brantestad borta mot HM IS.