Fortsatt tungt för Södra Vi! • Lojal förlorade igen

Det var två lag i poängbehov som möttes på Ulfveskog. Södra Vi vs Stjärnan. Det blev bortalaget som norpade alla tre poängen (1–2). Efter sent drama där en straff gjorde skillnaden. "Det var en jämn match som kunde ha slutat hur som helst", sa Södra Vi:s tränare Peter Magnusson.

Södra Vi räckte inte till när man förlorade på hemmaplan.

Fotboll2024-05-24 22:01

Säsongen fortsätter vara tuff för Södra Vi. Förlust mot Ariel efter ett sent avgörande i 88:e minuten.

Ja det var hemmalaget som var först med att göra mål. En straff som Niklas Gunnarsson satte dit. 1–0.

Södra Vi fick inte behålla ledningen någon längre tid.

Efter en hörna så kunde IF Stjärnan kvittera (1–1).

I den 87:e minuten såg Södra Vi:s Abdelrahman Ammar rött och Stjärnan tilldelades en straff.

En straff de även gjorde mål på.

Och fick ta med tre poäng efter slutsignal.

• Lojal–Tjust: 2–5

Efter tunga förlusten mot Södra Vi lyckades Lojal inte hitta tillbaka och förlorade stort mot Tjust på Ekensved.

Trots förlust var det Lojal som ledde matchen efter första halvlek (2–1).

Tjust skulle ta över matchen efter två snabba mål, till 2–3.

För det var inte nog för det gästande laget, som punkterade i slutminuterna när de utökade ledningen med två mål.

Jetmir Shehi och Kastriot Jashari stod för Lojals mål.