Talangen från start mot Sylvia

En 16-åring på mittfältet och ett tvåmannaanfall utan Rickard Thuresson. Vimmerby IF:s tränare Johan "JC" Carlsson kastar om i laget till dagens träningsmatch mot IF Sylvia.

Foto:

Fotboll2016-03-05 07:36


1-0 mot Åtvidabergs FF och 1-1 mot Nässjö FF. I dag spelar Vimmerby IF sin tredje träningsmatch för säsongen, då kommande seriekollegan i division två, IF Sylvia, är på besök.

I Vimmerby får 16-årige mittfältaren Ludvig Lundqvist chansen från start.

- Ludde tar tydliga steg för varje vecka som går. Han är på varje träning, lägger ner ett hundraprocentigt jobb, suger åt sig allt vi säger, har en stor vilja att bli bättre och tar för sig alltmer i gruppen, berömmer tränaren Johan "JC" Carlsson.

I övrigt kan noteras att forwarden Rickard Thuresson börjar på bänken och att "JC" väljer att testa ett tvåmannaanfall med Haris Dreco och Karlo Goranci.

- Hittills tycker jag att vi är ungefär där vi borde vara. Det märktes mot Nässjö att killarna var väldigt tunga i benen efter en tuff träningsperiod. Nu har vi haft något av en återhämtningsvecka, så får vi se hur de har reagerat på det, säger VIF-tränaren.

VIF:s startelva: Nic Rydholm - Magnus Eriksson, Ola Lindblom, Johan Lundin, Jonatan Fälth Öhr - Ludvig Lundqvist, Oskar Stejdahl, Markus Ahl, Gustavo Borges - Haris Dreco, Karlo Goranci.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!