Thorström ny ordförande i Gullringens GoIF

Han har varit fritidsintendent i såväl Norrtälje som Österåker. Varit VD i stiftelsen för Stockholm läns största idrottsanläggning - och tränare, ledare och spelare i BK Vargarna. Nu har Christer Thorström, 64, tagit över som ny ordförande i Gullringens GoIF efter Tom Lynbech.

Tom Lynbech, till vänster, lämnar över ordförandeklubban till Christer Thorström. Lynbech blir vice ordförand

Tom Lynbech, till vänster, lämnar över ordförandeklubban till Christer Thorström. Lynbech blir vice ordförand

Foto:

Fotboll2009-03-25 07:18


Med sin hustru Britt-Marie lämnade Christer Thorström Roslagens pärla Norrtälje förra sommaren.
- Vi ville komma nära barnbarnen så här på ålderns höst, säger han.
Sedan tidigare bor sonen Staffan med familj i Gullringen. Nu är alla samlade i samhället.
Nio månader senare är han ordförande i Gullringens GoIF, vilket man får kalla för snabba ryck.
- Jag har i hela mitt liv varit en föreningsmänniska och när förfrågan kom från klubben bestämde jag mig nästan direkt för att tacka ja. För mig är det bara att försöka jobba vidare i den anda som finns. Kunskapen och kompetensen i styrelsen är stor.

Imponerad av resultaten
Christer Thorström har bland annat en bakgrund som fritidsintendent i Norrtälje och Österåker och är väl bevandrad i föreningslivet. I Norrtälje var han också VD i den stiftelse som sköter Norrtälje Sportcentrum - en stor idrottsanläggning med bland annat konstfrusen bandybana, hockeyrink, allvädersbanor för friidrott, idrottshallar och fotbollsplaner.
Fotboll har alltid legat honom varmt om hjärtat och han har utöver eget fotbollsspelande även varit tränare och vice ordförande i BK Vargarna, som numera heter BKV Norrtälje.
Från och med nu finns hans stora engagemang i en annan klubb i norra Småland...
- Det känns bara bra. Jag tycker att atmosfären och stämningen är mycket god i Gullringen. Jag är imponerad av att en sån liten ort, år efter år, kan ha ett herrlag i fotboll så pass högt upp i seriesystemet.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!