"Thure" testade i ÅFF

Åtvidabergs FF har sedan i somras haft ögonen på VIF:s skyttekung Rickard Thuresson. Det är just en målspruta som "Thure" som saknats i laget och Vimmerbyprodukten bjöds in till testmatch i tisdags. - Jag tycker att det gick väldigt bra, speciellt i första halvlek, säger han.

Vimmerbys skyttekung Rickard Thuresson fick aldrig någon nätkänning i testmatchen med Åtvidaberg, men var ändå nöjd med vad han presterade i stort.

Vimmerbys skyttekung Rickard Thuresson fick aldrig någon nätkänning i testmatchen med Åtvidaberg, men var ändå nöjd med vad han presterade i stort.

Foto:

Fotboll2007-10-11 06:23

Att det skulle vara stor skillnad mot spelet i VIF och trean kom knappast som en överraskning, men Rickard Thuresson tycker inte att han kom bort i träningsmatchen på tisdagen.
- Jag tycker att det gick jättebra. I första halvlek skapade jag på egen hand fem-sex hyfsat bra lägen där det faktiskt kunde blivit mål, säger han.
Första halvleken slutade dock mållös.
I andra halvlek mattades tempot av något - inget som passar Vimmerbys spjutspets.
- Under andra halvan av matchen fick jag inte så mycket bollar att jobba på. De spelade mest via mittfälet och backarna vilket väl kanske inte är ett spel som passar mig ultimat, säger han och fortsätter.
- Överlag är jag nöjd, förutom att jag inte gjorde mål.
Vad var den största skillnaden mot att spela i Vimmerby?
- Alla var så himla bollskickliga. Här fanns det ingen toppspelare som i många andra lag, utan alla var väldigt bra skolade och jämnbra. Det väldigt många kvicka spelare.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!