Tidigare MFF-tränarens son klar för Mjällby

Mittbacken Colin Rösler är klar för allsvenska Mjällby. Den 22-årige mittbacken, som är son till den tidigare Malmö FF-tränaren Uwe Rösler, har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till och med 2025.

Colin Rösler är klar för Mjällby. Arkivbild.

Colin Rösler är klar för Mjällby. Arkivbild.

Foto: Beate Oma Dahle/NTB/TT

Fotboll2022-12-28 12:23

Colin Rösler, 22, kommer närmast från norska Lillestrøm. Där fick han, under den gångna säsongen, speltid i fjorton matcher.

22-åringen har representerat både England och Norge i ungdomslandslagen. Bland annat har han fyra U21-landskamper för Norge på sin meritlista.

"Vi är väldigt glad att kunna hälsa Colin välkommen till Mjällby. Det är en spelare vi har följt under hela hösten och det känns kul att det nu har blivit klart. Det är en mittback som behärskar alla de tre positionerna i vår trebackslinje", säger Mjällbys sportchef Hasse Larsson enligt klubbens webbplats

Under tisdagen presenterade Mjällby 19-årige Imam Jagne. Jagne har ett förflutet i Häckens akademi – där blev han som 16-åring klubbens yngste allsvenska debutant. Mittfältaren lämnade Evertons ungdomsverksamhet i somras. Kontraktet med Mjällby sträcker sig över tre år.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!