Tjust B bröt Frödinge-Brantestads fina vinstsvit

Frödinge-Brantestad har spelat bra i division 4 Vimmerby dam i fotboll.

Tjust B vann mot Frödinge-Brantestad

Fotboll2024-05-27 20:56

Inför matchen borta mot Tjust B hade laget tagit fem raka segrar. På måndagen tog det stopp och matchen på Tjustvallen slutade 2-1 (0-1). Förlusten var den första i serien för Frödinge-Brantestad.

Segermålet för Tjust B stod Linnea Hagelin för efter 84 minuter.

Frödinge-Brantestad tog ledningen på tilläggstid i första halvleken, genom Nathalie Strande. Frödinge-Brantestad såg länge ut att gå mot seger. Med åtta minuter kvar att spela kvitterade Tjust B genom Emma Wretman.

Och med sex minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Linnea Hagelin. Därmed hade Tjust B vänt matchen.

Tjust B ligger på första plats i tabellen efter matchen, medan Frödinge-Brantestad ligger på andra plats.

Nästa motstånd för Frödinge-Brantestad är RBK/IFKO. Lagen möts måndag 3 juni 19.00 på Lundavallen.