Det var inte bara Vimmerby IF som spelade säsongens första seriematch utan också Tjust IF FF från Västervikstrakten.

Tjust lirade också fotboll under söndagen.

Fotboll2021-06-27 19:26

Tjust hade besök av Runsten-Möckleby IF i Division 2 Östra Götaland dam hemma på Tjustvallen under söndagseftermiddagen.

Matchen var långt ifrån så målrikt som mötet mellan Vimmerby IF och Madesjö IF. Det första målet kom i den 32:a minuten signerat My Aldas. Tjust gick till halvtid med 1–0-ledning.

Efter dryga kvarten i den andra halvleken visade Tjust sig vid stolparna igen och Jennifer Ilhammar gjorde 2–0-målet. Gästerna söderifrån gjorde inga mål utan matchen slutade 2–0.

I tabellen leder Vimmerby före IF Eksjö Fotboll och på tredje plats finner vi Tjust. I botten av söndagens lirande lag hittar vi Madesjö IF och Möre BK.