Topplaget tokimponerade hemma – Här är betygen från matchen!

Oj, vad Hjorted/Totebo imponerade i den första halvleken mot Djursdala. 4-0 redan i paus och redan där och då hade de punkterat matchen. Här är betygen.

Klappat och klart. Hjorted/Totebo firar ett av målen mot Djursdala.

Fotboll2024-06-11 20:49

Hjorted/Totebo:

5 stjärnor: Mehmet Tekbas

Oj, vilken uppvisning av tekniskt briljante Mehmet Tekbas. Gjorde faktiskt lite som han ville på planen och kryddade det med ett fantastiskt vackert mål från distans.

4 stjärnor: Albin Kito

Nästan lika bra som Tekbas. Rörlig, snabb och spelskicklig – och målskytt.

3 stjärnor: Jimmy Svensson

Suverän insats av den spelande tränaren och lika vass som Tekbas och Kito.

2 stjärnor: Ville Grönwall

Rapp, snabb och hårt jobbande. Grönwall var mycket bra och gjorde också två mål i matchen.

1 stjärna: Rasmus Abrahamsson

Stark insats av Abrahamsson. Löpte kopiöst och rev upp stora hål i DSK-försvaret när han satte fart offensivt.

DSK:

2 stjärnor: Max Karlsson

Hade precis som övriga DSK:are jättetufft i den första halvleken. Hann inte alls med i det högt uppskruvade tempot av Hjorted/Totebo. I andra tog han klivet ner som mittback och var mycket bra och resolut.

1 stjärna: Albin Isaksson

Kaptenen är en av få som var bra i DSK. Låg oftast rätt i position och förhindrade många lägen för hemmalaget.