Tottenhams succéstart fortsätter – vann derbyt

Tottenham har inlett Premier League-säsongen alldeles strålande bra. Borta mot Crystal Palace vann serieledarna med 2–1 efter att ha avgjort i andra halvlek.

Pedro Porro och hans Tottenham vann igen.

Fotboll2023-10-27 23:01

Dejan Kulusevski fick precis som vanligt spela från start för Tottenham. I Londonderbyt mot Crystal Palace tog han plats till höger i "Spurs" offensiva trio bakom anfallaren Son Heung-Min.

Men inledningsvis gick det trögt för serieledarna från norra London. Efter första halvlek hade laget inte ett enda avslut på mål och ställningen var 0–0.

Lyckan var desto bättre i den andra halvleken. Succényförvärvet James Maddison dundrade iväg ett avslut som styrdes in av Palace-backen Joel Ward. Senare utökades ledningen av Son Heung-Min efter ett rappt Tottenham-anfall.

Jordan Ayew reducerade på tilläggstid, men närmare än så kom inte Crystal Palace.

2–1 till Tottenham som, med en match mer spelad än konkurrenterna, drygar ut sin ledning i toppen av tabellen. "Spurs" har ännu inte förlorat någon match den här säsongen och ligger nu fem poäng före Manchester City.