Tränarbeskedet: "Jag fortsätter"

Gullringens GoIF kan summera en stark säsong. Nu står det klart att tränaren Daniel Ohlsson fortsätter. "Jag har bestämt mig", säger Ohlsson.

Stannar. Daniel Ohlsson fortsätter  som tränare i Gullringens GoIF.

Stannar. Daniel Ohlsson fortsätter som tränare i Gullringens GoIF.

Foto: Roelof Stroetinga

Fotboll2018-11-11 12:10

Det är ingen tvekan om vad målsättningen är inför kommande säsong. En säsong som innehåller flera superintressanta derbymatcher, mot bland annat IFK Tuna, Hultsfreds FK, Västerviks FF och IFK Västervik.

– Det känns som att serien är starkare än den vi spelade i den här säsongen, men det är klart att vi siktar väldigt högt, säger Daniel Ohlsson.

Han gav beskedet om en fortsättning i klubben på föreningens årsfest i lördags kväll. Ett besked som togs emot med glädje. Med Daniel Ohlsson vid rodret gjorde Gullringen sin bästa säsong på länge. Laget kom tvåa i serien bakom Tranås. I ett tufft kval blev det inget avancemang till division tre. Där blev det en poäng (Hjulsbro) på tre matcher. Kontraktet gäller för ett år.

Att Daniel Ohlsson dröjt ett tag med sitt besked, beror till stor del på att hans sambo Nathalie Johansson, provtränat med elitklubben IFK Kalmar. Nu lutar det åt att hon spelar vidare med Vimmerby IF.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!