Tränarstaben fortsätter i Tuna

IFK Tunas tränarduo Mattias Gustavsson och Michael "Mulla" Milton kommer fortsätta 2020. "Jag trivs bra här", säger Mattias Gustavsson, som får huvudansvaret.

Mattias Gustavsson och Michael "Mulla" Milton fortsätter träna IFK Tuna i division 4.

Mattias Gustavsson och Michael "Mulla" Milton fortsätter träna IFK Tuna i division 4.

Foto: Jonas Axelsson

Fotboll2019-10-20 14:10

IFK Tuna gjorde en bra säsong i division 4 med Mattias Gustavsson och Michael Milton som tränare. Nu är det klart att de blir kvar. 

Mattias Gustavsson: 

 – Det känns bra. Vi hade en skojig säsong i år där det gick bra. Det blir spännande att se om vi kan leva upp till det. 

Vad var det som fick dig att fortsätta?

 – Dels att Michael "Mulla" blir kvar. Det var ett krav från mig kan man säga, att vi skulle vara två stycken. Det kanske kommer in ytterligare en också, det återstår att se. Sedan trivs jag bra här. Det är bra folk, trevligt och ett bra gäng att träna, säger Gustavsson, som trivs i att vara tränare tillsammans med Michael Milton.

  – Han är enkel att jobba med och väldigt duktig på matcher och så. Han ser mycket och kan fotboll. Och så är det en trevlig person. 

IFK Tuna har redan gjort klart med en fortsättning för många av spelarna i truppen, men det lär bli fler. 

 – Förhoppningarna är att alla i truppen stannar kvar. Sedan att vi kan få till ytterligare några också. Några träningsvilliga personer som kan vara med och konkurrera, säger tränaren. 

Vad har du för målsättningar med nästa säsong?

 – Mål och så får man sätta längre fram när vi har pratat ihop oss lite. Men vi har ju bra spelare, så om vi bara kan få in lite bredd så tror jag det kan gå riktigt bra. Vi behöver några fler som kan konkurrera. 

Tuna 2020:

Anton Carlsson, Joel Svensson, Martin Carlsson, Hampus Nilsson, Dennis Nilsson, Filip Gustavsson, Oscar Eriksson, Magnus Pettersson, Victor Gustavsson, Gustavo Borges. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!