Tre mål av Erik Stejdahl när HM IS vann

Erik Stejdahl stod för ett hattrick när HM IS besegrade Ankarsrum på hemmaplan i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll med 5-3 (4-1).

HM IS vann mot Ankarsrums IS

Fotboll2023-06-02 21:00

Övriga mål för hemmalaget gjordes av Gibril Bah och Jonatan Green, målen för Ankarsrum gjordes av Jesper Wessman 2 och Micheale Shambel Habtu.

HM IS fick en bra start på matchen. Erik Stejdahl gjorde målet, redan i sjätte minuten.

HM IS ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, ännu en gång genom Erik Stejdahl, i åttonde minuten.

Bara två minuter senare var det Erik Stejdahl som såg till att HM IS ökade ledningen på nytt, till 3-0, och därmed fullbordade Erik Stejdahl sitt hattrick.

HM IS gjorde också 4-0 sex minuter senare genom Jonatan Green.

I 39:e minuten nätade Jesper Wessman, och reducerade åt Ankarsrum. Direkt efter pausen slog Gibril Bah till och ökade HM IS:s ledning.

I 67:e minuten slog Jesper Wessman till återigen, och reducerade åt Ankarsrum.

Ankarsrum reducerade igen i 85:e minuten genom Micheale Shambel Habtu. 5-3-målet blev matchens sista.

Noterbart är att.

HM IS har två segrar och tre förluster och 10-20 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Ankarsrum har en vinst och fyra förluster och 9-16 i målskillnad.

För hemmalaget betyder resultatet tionde plats i tabellen. Ankarsrum är på nionde plats.

I nästa omgång har HM IS Ruda hemma på Hjältemon, torsdag 15 juni 19.00.