Tredje raka segern för Rimforsa: "Riktigt jäkla gött"

Fina formen håller i sig för Rimforsa IF. Under söndagen kom tredje raka segern, den här gången på bortaplan mot LSW IF. Efter matchen var RIF:s tränare Mats Andersson kritisk mot domarinsatsen. "Vi har domaren mycket emot oss, det är förfärligt", säger Andersson.

Rimforsas Daniel Rambin blev tvåmåslskytt mot LSW IF under söndagen.

Rimforsas Daniel Rambin blev tvåmåslskytt mot LSW IF under söndagen.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2023-05-14 16:20

Rimforsas nyckelspelare och numera målspruta Daniel Rambin var spelaren som hamnade i rampljuset i 3–2-segern borta mot LSW. 24-åringen stod för två matchavgörande mål och bidgor till tre nya poäng för sitt lag. Daniels lagkamrat Adam Stragnefeldt stod också för en fin insats med ett mål och en assist i matchen. 

– Det var riktigt jäkla gött och det blev en krigarinsats av det till slut. Jag är stolt över grabbarna och jag är nöjd med insatsen, säger Rimforsas tränare Mats Andersson efter slutsignalen. 

Hemmalaget LSW lyfte upp sitt lag till den andra halvleken och Rimforsa fick ställa sig in mycket på försvarsspel. Den uppgiften tyckte Mats att man löste bra. Daniel Rambins 3–1-mål var också en rejäl delikatess. 

– Vi var tvungna att bli låga när de lyfte upp och vi gjorde det riktigt fint. Vi har domaren mycket emot oss och det känns som att de var många fler på planen, det är lite förfärligt. Vårt tredje mål i dag är klapp-klapp-spel med väldigt hög klass. 

Lite extra plus i matchen får målskyttarna Adam Stragnefeldt och Daniel Rambin samt mittbacksparet David Lund och Petter Melkersson. För Rimforsa väntar ett intensivt spelschema. Inom loppet av två veckor ska man spela fyra matcher.

– Vi trummar på och det ska bli kul att kliva in med tre raka segrar. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!