Tuff match slutade med förlust för Hägerstad mot Linköping BK Kenty

Det svängde i matchen i division 5 Östergötland mellersta herr i fotboll mellan Hägerstad och Linköping BK Kenty på Ekvallen.

Hägerstads IF förlorade mot BK Kenty

Fotboll2022-09-24 15:55

Hemmalaget Hägerstad hade ledningen i halvtid, med 1-0, men efter pausen vände Linköping BK Kenty matchen och vann till slut med 2-1.

Segermålet för Linköping BK Kenty stod Anton Moberg för efter 63 minuter.

Hägerstad startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Mustafa Kadiric slog till, redan i 26:e minuten. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Fredrik Alm och kvitterade för Linköping BK Kenty.

Linköping BK Kenty gjorde också 1-2 i 63:e minuten när Anton Moberg hittade rätt. Moberg fullbordade därmed Linköping BK Kentys vändning. Det fastställde slutresultatet till 1-2.

Hägerstad har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Linköping BK Kenty har tre vinster och två förluster. Det här var Hägerstads fjärde uddamålsförlust den här säsongen.

Med två omgångar kvar är Hägerstad på nionde plats i tabellen, och Linköping BK Kenty är på tredje plats.

Lördag 1 oktober 12.00 spelar Hägerstad hemma mot Björsäter.